۱۳۹۳/۱۰/۲۸ - ۰۹:۱۴
کنعانی مقدم در گفتگو با «سراج 24»:

دولت آمریکا به نیابت از رژیم صهیونیستی مذاکره می کند/اوباما و نداشتن قدرت اجرایی برای عمل به مفاد توافق احتمالی

کنعانی مقدم گفت: دولت آمریکا به نیابت از رژیم صهیونیستی مذاکره می کند و اختیارات تام در اجرای توافق نامه احتمالی را ندارد و این یعنی ضمانت اجرایی تواق نامه ضعیف خواهد بود و در نهایت به ضرر ما خواهد شد.

دولت آمریکا به نیابت از رژیم صهیونیستی مذاکره می کند/اوباما و نداشتن قدرت اجرایی برای عمل به مفاد توافق احتمالی

حسین کنعانی مقدم، دبیرکل حزب سبز در گفت و گو با سراج24 با اشاره به دور تازه مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 گفت: تداوم مذاکرات و حتی رسیدن به یک توافق در ماه های آینده و رفع تحریمها نافی اقتصاد مقاومتی در کشور نیست.

 وی افزود: کارایی اقتصاد مقاومتی فقط در دوران تحریمها و فشارهای دشمنان نیست؛ این مدل برای شکوفایی اقتصادی کشور در همه زمانها کاربرد دارد؛ امروز هم که توطئه نفتی علیه جمهوری اسلامی از سوی عربستان و غربیها دنبال می شود، فرصتی پدید آمده است تا اقتصاد بدون نفت را تجربه کنیم و رسیدن به یک ثبات اقتصادی همه سلاح های سیاسی و اقتصادی غربی ها را ناکارآمد خواهد کرد.

این فعال اصولگرا با ذکر اینکه عربستان از این اقدام خود پشیمان می شود، گفت: نفت امروز به یک سلاح سیاسی تبدیل شده است؛ از سوی دیگر آمریکا این گونه وانمود می کند که طولانی شدن مذاکرات ایران را به تسلیم وامی دارد.

این کارشناس مسائل سیاسی در این رابطه گفـت: واقعیت این گونه نیست و اگر مسئولان کشور به تاکیدات رهبر معظم انقلاب توجه و اقتصاد مقاومتی را به معنای کامل کلمه اجرایی کنند، اقتصاد کشور مستحکم تر می شود و در مذاکرات هسته ای با قدرت عمل خواهیم کرد و توطئه نفتی عربستان نیز به نفع اقتصاد کشور تمام می شود.

کنعانی مقدم با بیان اینکه بعد از توافق احتمالی با 1+5 نیز مشکل جدی عدم قدرت رئیس جمهور آمریکا در تصمیم گیری است، افزود:  اوباما قدرت اجرایی عمل به توافق احتمالی را ندارد، زیرا بخش مهمی از توافق نامه منوط به تایید کنگره است و جمهوری خواهان امروز قدرت بیشتری در کنگره دارند.

دبیرکل حزب سبز عنوان کرد: اوباما ابتدا باید از کنگره مجوز بگیرد، در غیر این صورت توافق نامه احتمالی همچون قرارداد الجزایر خواهد بود؛ در آن قرارداد، بوش پدر در موضوع گروگان ها قرارداد را امضا کرد اما با رئیس جمهور شدن ریگان، او مانع از اجرای این توافق نامه و آزادسازی اموال ایران شد.

وی اظهار کرد: دولت آمریکا به نیابت از رژیم صهیونیستی مذاکره می کند و اختیارات تام در اجرای توافق نامه احتمالی را ندارد و این یعنی ضمانت اجرایی تواق نامه ضعیف خواهد بود و در نهایت به ضرر ما خواهد شد.

کنعانی مقدم با بیان اینکه گام های مثبت جمهوری اسلامی دستاوردهای فراوانی داشته است، گفت: ما به دنیا ثابت کردیم، برخلاف پروژه های ایران هراسی، ایران خواهان تشنج و چالش با جهان نیست و پیگیر حقوق هسته ای خود طبق قوانین آژانس است.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: تبلیغات غربی ها که ما را متهم به داشتن سلاح هسته ای می کنند، خنثی شده است و دیگر آمریکا نمی تواند بگوید ایران تهدید هسته ای علیه دنیاست و امروز مدعی هستند که ایران تهدیدی علیه رژیم صهیونیستی است.

دبیرکل حزب سبز گفت: چالشهایی که برای ما ایجاد کردند، با رهنمودهای مقام معظم رهبری به فرصتی تبدیل شده تا جمهوری اسلامی قدرتمندتر شود و اقتصاد مقاومتی یکی از فرصتهایی است که از دل تهدیدات دشمن بیرون آمد و باید این مسئله اجرایی شود.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••